Jdi na obsah Jdi na menu
 


výstavní šílenství

2. 2. 2009

Váha: překonala jsem hranici 30ti kilo (haleluja!!!)

Nová umění: už umím krásně držet aportek, daunovat a začínám majuško stopovat

Ničitelovo skóre: Ježíšek už se nedívá, tak jsem si pochutnala na tričku (co měla panička půjčené), na růžových paniččiných papučkách s beránkem (dlooooouho jsem po nich pásla a najednou ejhle!). Dál jsem si vzala do parády tu provokativně žlutou gumovou kačenu a tři plyšáky. Taky jsem paničcee trošku upgradovala podprdu, protože pořádný baby choděj nahoře bez (jako já).

Pocity: hladové

Mám hladové období. Panička se sic snaží přidávat granulky, nechápe kam je všechny hážu a chvílemi i nadává, že toho sežeru jak bernardýn po týdnu hladovky, ale co počít když mi v tom bříšku pořád škrundá a já mám táááákový hlad? V rámci mého (nyní už neustálého) sosání v zájmu vyhledání něčeho k snědku jsem k velkému nadšení té mé paninky začala větřit. My odborníci tomu říkáme pracovat s vysokým nosem, ale pravdu díc jsem zatím nevyčenichala nic ani s tím nízkým. Asi budu muset ještě trochu vylepšit svou sosací techniku...

Včera jsme byly na véélikánským výletě se spoustou mých starých i nových přátel na Cimburku. Podrobnosti naleznete v rubrice výlety.

Ve čtvrtek, tzn. 29. 1. měla naše milá Verunka od Sindy narozeniny, a tak jsme poprosily našeho mooooc šikovného, ověřeného a nejlepčího fotografa Karmmiho, aby jim a nám vyhotovil nějaké pěkné čumkartičky. Že to dopadlo opět nad všechna očekávání parádně, se můžete přesvědčit v Sindynčině galerii.

Obrazek

Dnes panička ve schránce konečně vyrabušila vstupní listy na víkendovou výstavu. Chtěla jsem se na ně taky majuško podívat, ale panička mi je vytáhla z tlamičky dřív, než se mi to stihlo kouknout na zoubek. Prý by nás tam bez toho nějací páni byrokrati nepustili . Takže tímto

 

 

oficiálně a srdečně zveme všechny naše příznivce, fanoušky, kamarády a známé na

DUO CACIB ve dnech 7. a 8. 2.

V sobotu se vystavujeme v hale G, kruhu 10, v neděli taktéž v hale G avšak v kruhu 11. V obou případech jsme zařazeni v v puppy class :). K zastižení tam budeme už od půl osmé. Povzbudivé transparenty, výkřiky, mávátka a vlaječky vítáme, nejsou však podmínkou .

Mimo všechny tyto aktivity se také účastníme soutěže o nejlepší psí fotku se zimní tématikou a soutěže s tématem vztah pán a pes. Tak nám držte šecky ťapiny!