Jdi na obsah Jdi na menu
 


nedělní výlet na Cimburk

1. 2. 2009

První únorový den, který připadl na neděli, nás přivítal úžasnou sněhovou nadílkou. Rozhodli jsme se v ní pořádně vydovádět s gustem nám vlastním a vypravili jsme se na milé pozvání kluků Alexe a Pepína a jejich paničky ke Koryčanům. Kluci se mě jako správní gentlemani ujali hnedle ze začátku (resp. hnedle jak jsme se konečně všichni našli :) ) a po celou vycházku důsledně dbali o zábavu všech přítomných dam.

 Obrazek

 (obrázek převzat z: www.alexapepee.cz)

 

Vycházka začala u zříceniny (nikoli rozvaliny, kterýmžto názvem panička urazila místní paní správcovou ) Cimburk a po menším hromadném pózování jsme se vydali na několikakilometrovou prochajdu směr Kozel, Studánka u Mísy a Ocásek až ke Křížku. Vydováděla jsem se, co mi nožky stačily, div mi ty moje planďátka neodvlály a děkuji moc celé smečce za parádní honičku! Na výletě nás doprovázeli: překrásní ridgebačí chlapečci Alex a Pepee, rázná ridgebačka Suri, naše věrná viszlí souputnice Mia, rozverná boxerka Easy a konečně moje drahá nevlastní "sestřička" Bora ze Skřivolánů, kterou jsem měla konečně tu čest poznat. O Borince mi panička vyprávěla už dlouho, a tak jsem se mohla na vlastní bulvky přesvědčit, že mimořádně fakt nepřeháněla a Borinka že je šikovná a nádherná, pravá výmaří dáma. Ač to na její atletické postavičce nebylo vůbec vidět, je tahle kráska v očekávání a já jí ještě dodatečně posílám mnohé šedivé hubánky a omluvu za ty provokace s klacíkem .

Moc děkujeme Báře za pozvání a všem zůčastněným za parádní a moc milou společnost! Mělo to děcka jenom jedinou chybu, bylo to krátké a já (ani prý panička) jsme si nestilhy s nikým pořádně pokecat, takže příště prosíme zakončení v nějaké útulné hospůdce :).

Fotky z akce:

  1. od Alexo-Pínovců
  2. od Easynků
  3. od Surinkovců
  4. od Míové
  5. od nás