Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÍKEND V RYTME ŽAMPIONŮ!

6. 2. 2011

Rytmus tohoto víkendu mohl by se zdáti poněkud zdivočelejším.. Započali jsme ho vydatnou páteční procházkou a pořádnou večeří. V sobotu brzy ráno už se honem vstávalo na dopolední trénink coursingu v Soběšicích, který jsme si po dlouhé době zase nadělily. Běhalo se na rozlehlé zasněžené louce a nutno dodat, že dráha byla tentokrát převelice dlouhá a náročná i pro zdatné profíky! Emčouš byla po dvou bězích řádně unavená a taky zabahněná, protože v poledne se na nás smálo slunce ze všech sil a hromádky sněhu vystřídaly haldy našeho oblíbeného bahna . Takže po příjezdu domů rychle odbahnit a nachytat na další procházku, večer odpadnout do pelechu a odumřít!

Následující den, tedy v neděli vstávat a jedeme cvičit na DUO CACIB na brněnské výstaviště, párkrát se proběhnout v kruhu, získat známku EX1 a tituly CAC a res. CACIB a splnit tak všechny podmínky pro získání

Českého šampiona krásy!!!!

 2011-02-05-cp-sobesice_001web.jpg

©2009 Jana Ondrášková ( http://gwen.rajce.idnes.cz/Cesky_pes_opet_v_Sobesicich/ )

 Nebylo to všecko samozřejmě tak "simple" - Emčino běhání v kruhu provázely moje nervy na dranc, absence kyslíku a nervózní kvikot - samozřejmě také můj a na straně druhé Emmina nedbalá elegance, grácie a absolutní nezájem - středobodem všehomíra byly (jsou a budou) piškotky. Až se příště narodim, chci bejt taky taková salámistka!

Emčuli jsem svěřila naší guru Peťce Janíkové a ukázalo se to jako perfektní volba (ostatně jako vždy ). Byla jsem z úspěchu holek úplně bez sebe a zisk Českého šampiona musela chtě nechtě obrečet - tolik vytoužený cíl je konečně zdárně pokořen!

Na závěr kraťounkého příspěvku mi dovolte poděkovat samozřejmě Peťce, ale taky Darje za fotky, Airovcům za podporu a vtipné připomínky a vůbec všem přítomným za podpírání při infarktových stavech a hlavně Emmičce - za to že je a jaká úžasná je! DÍKY!

 dsc_0153.jpg

 ©2011 Darja Musilová (http://gordonka.webgarden.cz )