Jdi na obsah Jdi na menu
 


ticho před víkendem

3. 4. 2009

Váha: stále stejná, nemusím furt kynout né?

Nová umění: několikrát jsem bezproblémově a přepisově přinesla sama od sebe aportek - vycpanou králičí kůži (jsou to teda spíš hlavně chlupy a pes toho má plnou tlamku a nos, ale voní to náramně)

Ničitelovo skóre: jen pár vepřových kostiček

Pocity: spokojené

Včera jsme byly se Sinduškou maličko cvičit ty naše lovecké dovednosti. Vzali jsme sebou ještě myslivecky myslícího dědušku a pana paničky bratra, aby se podívali jak nám to hezky jde. Sinduška sosala co to dá a pořád měla čenich v pohotovosti, tak jsem se snažila nedat se zahambit a tak bylo konečné skóre vyrovnané - já jedna vyhnaná koroptev a Sindy jeden pekelně prohnanej zajíc. Vyplašila jsem pak ještě bažantíka, ale to byla spíš shoda okolností, protože jsem šla jenom okolo a vůbec mě jako nezajímal, takže prudil úplně zbytečně :). Zkoušely jsme poprvé stopu s tím tekutým bažantím smrádkem co panička někde koupila, vonělo to teda slibně, ale mě to na zemi čuchat moc nebavilo, spíš mě bavilo se rovnou vrhnout na ten chlupatej chuchvalec na konci :D.

Dneska přišla paninka s novým balíkem, ale nevoněl tak dobře jako ten osmikilovej balík co donesla předtím:

 Obrazek

Zato se v něm skrýval dlouho slibovaný nový obleček z balistického nylonu (nevim co to je, ale hřeje to festovně!) a taky nové vodítkobojky. Tak to na mě panička hnedle všecko našněrovala, abychom se mohly obě pokochat jak mi to sekne. A že vás mám ráda, ukážu se i vám :), tak hle:

Obrazek

Zítra už nás čeká ta velká sláva, ale nakonec to prý fakt bude jenom ofiko ukazování a žádné nepřístojnosti nebudou. Taky dobře, už mě to psí úchylačení totiž nebaví. Každej by mi pořád jenom očuchával zadek a to není ta správná sranda podle mýho gusta, tak už z toho bývám někdy pěkně nervní a taky se i oženu (ač jsem jinak děvče milé a přítulné). Paninka mě pořád opatruje a prohlíží jak sbírku porcelánových prasátek a prý jestli už na mě nejde takový to protivný, ale menopauza to není. To si ještě ale děvenka hezky počká, chich! :)

 

 Tak já už se pomajušku vydám natáhnout ty svoje vanilky, za celý týden jsem toho totiž naběhala až hamba (desítky kiláků s páníkem dopoledne a cvičení s paničkou odpoledne) a to už jedno štěně skolí. Držte mi zítra tlapy a mějte se fanfárově!