Jdi na obsah Jdi na menu
 


skromný příspěvek

31. 3. 2009

Váha: tak úplně aktuální váhavou informací si nejsem úplně jistá, ale docela určitě to bude přes 32 kilo (gratulujte mi!)

Nová umění: už (zase) skáču přes překážky a dokonce jsem přišla na to, jak zdolat to vysoký prudký "áčko" (máček :))

Ničitelovo skóre: od posledního zápisu toho zařvalo mnoho přemnoho, zmíním snad jen kaktus (nesežrán leč pokořen shozením), plastová lamela na papíry, neeespočet plyšáčků, plastových lahví, atakdál, znáte to..

Pocity: dojmově-přeplněné

Tak se mí milí, drazí a věrní čtenáři opět vracím se svou snůškou roztodivných příhod a nevšedních zážitků. Musela jsem si dát menší tvůrčí pauzu, jednak pro načerpání inspirace a druhak protože panička neměla čas psát. Ale já si ji i přesto možná nechám :).

Nevím odkud začít, tak to vezmu jenom tak letem světem na přeskáčku. Předminulou sobotu, tj 21. 3. jsme vyrazily s páníkama směr Olomóc, kde jsem zjistila, že je to tam moc fajn :). Běhali jsme hodně po poli s pejsanama, občas jsem předvedla že si i lehnu a přiběhnu na povel, hodně se tam čuchalo a sosalo a říkalo se tomu lovecký výcvik. Řeknu vám, že bych si to nechala líbit i častějc, škoda jen, že páníci byli zmrzlí jak preclíci a jelo se brzo domů. Tak jsem jim chtěla aspoň na cestu udělat trošku radost a našla v křoví celou (!) srnčí nohu i se stehniskem. Musím se teda přiznat, že táhnout to přes půlku lesa byla maličko makačka, ale nechte to tam ležet dyž to tááák voní!! Panička když mě viděla, se samou radostí málem poskládala :). Takové vám to bylo milé dopoledne! Fotečky sem hodím co nevidět, ale ty snad vidět budou..

Jinak se děje to, že venčíme co to dá. Svalí se mi zadnice z toho, jak běhám převelice a panička z toho má veselice. Fotky z pár takových slunných vycházek opět naleznete v sekci výlety.

Tuto sobotu, tj. 4. 4. se chystám na nějaké svádění nebo co. Ale jde se tam oficiálně i s páníky, takže podle všeho to žádný psí orgie nebudou a půjde jen o nějaké počestné setkání.. Nevím. Až zjistím víc, dám vědět!

Očíčka už mám úplně krásný, růžový a žádný červený jak tomu bývalo, takže mám radost, ale zároveň mám další starosti, protože přišlo jaro a s ním potíže s různými ovády. Paninka mi navlíkla jakousi smradlavinu na krk a jedinej, kdo z toho měl radost je Sindy, protože mě zas má za co tahat :). Tuhle problematiku hodlám v nejbližší době diplomaticky projednat na nejvyšších postech, tak uvidíme.

Musím už zas mazat, tak se mějte fanfárově, pozdravujte všecky svoje páníky a užívejte jara! :*