Jdi na obsah Jdi na menu
 


shon v honebním období

29. 10. 2011

No jak říkám, sotva se tu začalo trošku kabonit, sbalili zrádci kufry a prej že jedou na nějaký kanáry nebo co. Jako by normální bažanti nebyli dost dobrý!!? Ještě že mi tu panička nechala mou novou hračku - myčku, kterou musím osobně (!) před a po každém použití pečlivě zkontrolovat. Takže mi nebyla zas až tak dlouhá chvíle :). Postaráno o mne bylo přenáramně, takže jsem panince malinko nakynula, že po návratu nemohla věřit, kdo že ji to vlastně vítá!?

Tak se aspoň snažím být hodná a dělat samou radost kudy chodím. A daří se! Na kačením honu v Hranicích na Moravě jsem byla nejúspěšnějším psem na dohledávkách a vůbec všude se činím a překonávám, až mě panička nestíhá chválit a myslivci krmit čím se dá :). Já přece dobře vím, že Ježíšek už se dívá a on ten nový pelíšek je sice slíbený, ale on jeden pes nikdy neví!

coursing.jpg

 ©2011 GWEN ( http://gwen.rajce.idnes.cz/2011-10-02_Cesky_pes_v_Medlankach/ )

Jinak jsem doma zaslechla že by na mě měly přijít zase moje dny.. tak mě pořád okukujou, něco pořád kujou a pozorujou, ale já dělám že jako nic. Jsem totiž dáma a takové intimnosti si nechávám zásadně pro sebe! Mimoto se držím, protože od příští soboty začnou hony zaječí a to je moje parketa, tak si to přece nedám ujít!

 kaca.jpg