Jdi na obsah Jdi na menu
 


novinky v kostce..

23. 7. 2011

Dlouho jsme se neozývaly, ale důvodem je jedině a jenom to, že jsme s paničkou pořád někde v čoudu a užíváme léta co to dá...

Zkraje léta jsme se párkrát proběhly ve výstavním kruhu, projely a prošly půlku republiky, pilně makaly na výcvicích a minulou sobotu - 16.7. se zůčastnily Těšanského poháru a mimo jiné také absolvovaly Speciální zkoušky z vodní práce v I. ceně.


Vyčerpávající report přímo od pořadatele - Jaromíra Gratcla naleznete na jeho stránkách , za krásné fotky & fotky děkujeme zúčastněným!

 tes.pohar.jpg

(zdroj: http://nefertitiredweed.rajce.idnes.cz/Tesansky_pohar_16.7.2011 )

 

Z převelice vypečené, protože parné a opravdu dusné výstavy v Klatovech dne 4.6.2011 jsme si ze třídy vítězů přivezly titul Res.CAC a známku EX2, ale upřímně pro nás bylo vítězstvím už jen to, že jsme ten šílený pařák přežily ve zdraví :). Nicméně krásný posudek nás samozřejmě zahřál u srdce!

 

klatovy-040.jpg

 

Nesmíme taktéž opomenout se zmínit o legendárním a nohyzničujícím víkendu na Piláku s kopou našich nejmilejších! Teda rozumějte, pro paničku byla zničující ta lehoulinká nedělní procházka, čítající jen několik desítek kilásků, ale já už si zvykla že to děvče nic nevydrží, tak jsem se přidala do tlupy psů divých a na pár chvil popustila uzdu té divočejší stránce mé jinak naprosto skvělé a neposkvrněné povahy. Počasí nám přálo, zábava nevázla ani na chvilku a ani dobrého jídla nechybělo (i když jsem si ho musela tak trošku nakrást :) ), se Sindynkou jsme i chatku řádně provětraly, nemálo špekáčků okusily, takže suma sumárum - strávily jsme parádní víkend, za který je nutno pořadatelům a všem našim milým poděkovat!

  

pilak.jpg

 ©2011 Milan Reinberk ( http://airin-ohar.webnode.cz/ )

Semo tamo si skočíme prohnat šunky na coursing, ale ze všeho nejradši máme pořád každodenní a pravidelnou lítačku s naší kuřimskou sebrankou, nejčastěji sestávající samo ze Sindynky a Hagridka. Paničky splknou, my psiska je vždycky jenom letmo zkontrolujeme a zas huá do polí, lesů, luk a hájů :). Tak já zas utíkám, a slibuju že se zase brzo ozvu!

 

p1050897.jpg