Jdi na obsah Jdi na menu
 


nejnovější novinky

20. 1. 2009

Váha: 29 kg a ždibec

Nová umění: výstavní postoj (levou zadní!), hlídání (resp. blafání na dveře)

Ničitelovo skóre: zcela sama samička a nepozorována jsem rozcupovala tři knížky z knihovny, dál padli za vlast 3 plyšáci, které už prý ani nemá smysl zašívat (vítězství!!!!)

Pocity: zvědavo-nervózně-natěšené

Tak se zase hlásím s aktuálními zprávami . Pro samé venčení a následnou únavu nebyl dlouho čas, chápejte. Hlavní novinkou je, že už úplně bravurně zvládám výstavní postoj, a to prosím na povel! Pěkně se vždycky zastavím, vystrčím čenich a zadek, zastrčím pupík a zírám kupředu. Prý to tak má být, ale paninka stejně není nikdy úplně spokojená a pořád mi šibuje s nožičkama a s ocáskem a to mě rozčiluje, takže mi pak musí držet nahoře i tu mou hlávku. No trénujeme na tu slibovanou výstavu co to dá, ale já si ještě stejně musím pořádně rozmyslet, jestli budu takovej kliďas jako jsem teď,  protože tam prý bude hrozně moc pejsků a lidí (a tomu já přetěžko odolávám...). Útrapy z trénování zachytila naše dvorní fotografka André, tak se můžete pokochat i vy: 

Obrazek

Taky jsem se naučila přenáramně hlídat to naše domácí hnízdo, takže kdykoli se něco šustne nebo vrzne za vrátky, už to mám v merku a náležitě pouštím hrůzu (někdy i vrčím, to byste nevěřili). A jakmile zarachotí klíče v zámku, to je na mě každá siréna krátká! Zatím se k nám ale vloupává jenom náš člen smečky, takže ho zas hnedle začnu vítat a vypnu alarm :). Aby se mnou toho zvukového pozdvižení nebylo málo, jednou jsem paničku úplně dostala mým vytím ze spaní. Já si to teda nepamatuju, ale byli z toho doma všichni celí vyplesklí, tak na tom asi něco pravdy bude. A asi to mělo fakt grády, protože se prý třásly okenní tabulky, a tak mě směle přirovnávají k Baskervilovi :).

Jinak venčit chodíme už téměř s železnou pravidelností, hlavně se supr kámoškou Sindy a paničkou Veru. A samozřejmě střídavě i s ostatníma :). Fotečky z našeho sněhového skotačení přidám co nejdřív, protože teď už je na mě moc pozdě, musím si hodit nožky nahoru a dát si šlofíčka :). Mějte se krásně a užívejte zimy!