Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milý deníčku...

24. 11. 2008

Váha: 24,6 kg

Nová umění: chytání letícího míčku

Ničitelovo skóre: další 2 kabely od pc, 15 sedmdesátikorunových stravenek

Dojmy: veskrze pozitivní

Panička má dovolenou, takže jsme si (až na ranní venčení a krmení) mohly dovolit chrnět až do dvanácti, čehož jsme obě s leností sobě vlastní milerády využily. Po odpoledním venčení mě panička nechala asi na tři hodiny doma samotnou, což se mi teda ani trochu nelíbilo a protože jsem byla vyspaná až do aleluja, jala jsem se ten náš pokojíček trošku "upgradovat". Odškrábala jsem trochu nepotřebné omítky u dveří a taky jsem se pomstila na těch protivných bílých šňůrách. Panička z toho po návratu neměla radost ani trochu, čemuž nerozumím... Vždyť to teď vypadá nesrovnatelně líp!

Nicméně panička přivezla novou zásobu tenisáků coby nábojů do házedla, tak jsme se vypravily na pořádnou zasněženou prochajdu a pro nový kabely (někdy je na mě vážně hodná!). Učila jsem přinášet a chytat míčky a musím bez chlubení říct, že dělám obrovské pokroky.

Večer jsme si daly do nosu - já rybu vařenou a paninka smaženou. Nevím teda úplně přesně co to ta ryba je ale chutná to báječně!!! Musela jsem se pak ještě několikrát přesvědčit, jestli se nějaká kolem misky náhodou nepohybuje. Přestože jsem neušla večerní toaletě (čištění zubisek, ušisek a očisek), které beru jako odvetu za mé designérské choutky, řekla bych, že se dnešek celkem vyvedl.