Jdi na obsah Jdi na menu
 


lovení je mučení

9. 12. 2008

Tak vám sem přidávám pár foteček z mé (první) nedělní lekce loveckého výcviku. Opravdu jenom pár, protože paničce se ve foťáku vybily úplně celý a všecky baterky (ale i tak ji mám docela ráda). Musím vám teda říct, že fajn na tom byla akorát ta smečka psů, se kterýma se parádně běhalo a dovádělo, protože jinak se tam muselo úplně pořádně poslouchat, jinak se křičelo, nadávalo a tahalo za ušiska . Já se teda snažila co to dalo, ale i tak jsem z toho všeho cirkusu byla úplně paf a vyvalená a zapomněla jsem i to, co normálně zvládám levou (i pravou) zadní. Taky se tam musely brát do tlamky divný kožený věci a držet je, to se mi teda nelíbilo vůbec a kroutila jsem se co to dalo (nepomáhalo to!!!).

No až do večera jsem z toho všeho byla celá vyoraná a ani jsem se s paničkou moc nebavila radši, za celou tu zradu. Páník mé mámy (Báry) říká, že je na takový dril pro mě ještě brzo (já si to jako taky myslim!) a že bysme měli počkat, tak se pokusim paničku ještě ukecat, abysme tam nemuseli. Držte mi všechny tlapy! 

ObrazekPS: V sobotu jsem jela na svou úúúplně první oslavu!! A na chatě!!! Všichni se tam o mě hezky starali (i když ten tajnej podstolní řízek se salátem mi moc nesedly , tak se ta tajná podstolní finta provalila a panička se na mě hrozně škaredila. Tak jsem se celej zbytek oslavy snažila bejt taky úplně tajná a podstolní...). Ale jak říkám, všichni tam o mě přenáramně pečovali, jako o jezulátko v jesličkách...

 

 

Náhledy fotografií ze složky lovecký výcvik - Slatina