Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krocení krakena

28. 11. 2008

Váha: 24,8 kg

Nová umění: oklepávání bahna se vší noblesou a elegancí

Ničitelovo skóre: žádné kabely od pc (panička koupila nějakej naprosto příšernej sprej, kterým to postříkala - zrada!), ale zato jsem ukořistila paniččinu novou značkovou čepici - zbyla z ní jenom ta značka

Dojmy: rozladěné 

Panička se mě dnes snažila přemluvit k celodennímu lenošení, ale to já jsem jako správná výmaračka nemohla dopustit! Nic jsem nedbala jejích nářků, že má smrtelně namožnený pacičky z toho jejího lození po stěně, a skákala jsem, kníkala, štěkala a vyla, až jí došla její skromná zásobička zdravých nervů, vzala vodítko a vyrazily jsme na skoro pětihodinovou procházku. Házedlo nemohlo chybět, tak jsem běhala a běhala co to dalo, div že mi ty nožičky někde nezůstaly... V rámci vycházky jsme se zastavily u paniččiny bábušky pro nějaký to kokinko a otřepat ze sebe trochu bahna na koberec ;). To vám je hrozně milá osoba. Nic nenadává, když se jí pořád pletu pod nohy, pořád má po ruce nějakou tu laskominu a hladila by mě od rána do večera. Možná zkusím paničku překecat, abych k ní mohla jet na prázdniny ;).

Hned jak jsme dorazily domů, začala paninkaObrazek šmátrat po té příšerné bílé krabici plné těch jejích kapek do očí, tampónů do uší, kleštiček na drápky a jiných šíleností. Vždycky když se s tou krabicí nějak manipuluje tak se vyklízím pole a dělám "mrtvolku", bohužel bez efektu. Tušila jsem nějakou pomstu za to ranní vstávání ve vzduchu, ale bylo proti mě nasazeno těžšího kalibru, než jakého jsem se odvážila obávat. Nic naplat, nastal čas koupele. Zuřivě jsem se bránila, podobna Krakenovi, valila bulvy a odrážela se od všeho co bylo v dosahu tlap, ale pořád ještě nepatřím do těžší váhové kategorie, tak mě panička s vypětím posledních sil ještě zvládla krotit. Dlouho jsem se mydlit nenechala, to dá rozum. Jenom odloupat ty nejsvrchnější vrstvy bahna a honem pryč! Jako vždy jsem si dala záležet, a tak panička pak umývala celou koupelnu, chodbu, pokoj, pelíšek i sebe, zatímco jsem ji pozorovala svým přezíravě-vyčítavým pohledem a snažila se být uražená. Bojovou atmosféru neurovnal ani fungl novej gumovej ježek (i když potajmu jsem ho samozřejmě aspoň majuško ohlodla). Má to u mě jak ve spořitelně!!!