Jdi na obsah Jdi na menu
 


Emčuška zas o rok starší (a taky moudřejší!!) :)

31. 5. 2010

Váha: 29,5 kg

 

Ničitelovo skóre: několik balíčků kapesníků, tři plyšáci a chlupatej koberec

 

Nová umění: trochu lištička, práce na barvě, a jinak hledání a aport zvonícího mobilu, pro který je panička líná jít :), a sem tam tamdle i onde... jsem holt holka šikovná! :)

Pocity: radostně-kvikotavé

 

 

Obrazek

 

 

Celkově je pro nás všechny tohle období převelmi radostné, Emma má těsně po zkouškách a jediné, co nám zbývá k uchovnění je speciálka a výběr do chovu, které proběhnou na podzim v Bíteši. Takže momentálně papírujeme, vyřizujeme přílohy k PP, členský průkaz KCHVO, pracovní certifikáty, posudky hodnoty psa k pojištění a jiné libůstky . Je to na bednu, ale pevně věřím, že to stojí za to.

 

Po Emulínově zápalu na zkouškách jsem ve fofru absolvovala státnice a už jsme v pilné přípravě na lesky - Emčuš tahá teplou, zkoušíme vlečky v lese, dohledávky, semo tamo si  ve volné chvíli přinese paroží... :). Zítra nás čeká celodenní přípravka ve společnosti chovatelů jak Emminy mámy tak i táty, taky naší cenné výcvikářky a čupr kamarádky Airinky, tak se musíme blejsknout a vrhnout se na lišku bezhlavě :). Podle dosavadních organizačních úkolů zahrnujících Becherovku, zelenou, několik flašek vína a vstávání asi tak o pěti ráno, to vypadá na přenáramně plodný víkend, tak nám držte všecky tlapy!

Protože správný pes si musí svého páníka náležitě vycvičit, poslední týden jsem každý večer skotačila kolem sporáku a vyvařovala Emíně dietku - kuřecí maso, hovězí kosti, rýži, těstovinky, otruby, vločky, Pangase, mrkev, banány, jablíčka, ... Řeknu vám.. já až umřu, chci bejt svůj pes.. Ještěže má Emulín rozum a brzo se dal do pořádku. Určitě hlavně proto, že ví, jak vaření nesnáším .

 

Obrazek

Tak se mějte všici koťátkově, my tu brzo zase zanecháme nějakou stopu! Páááj!